Informação Nutricional - Prego Roasted Garlic Parmesan Alfredo Sauce

Prego Roasted Garlic Parmesan Alfredo Sauce

Prego Roasted Garlic Parmesan Alfredo Sauce

EAN: 8031660212214

Código de Barras 8031660212214

Quantidade: não informado

Embalagem: não informado

Marca: não informado

Categorias: não informado

Países onde é vendido: en:United States

Notas e Pontuaões

Nutri Score N/A

Indisponível

Nova 4

Alimentos ultraprocessados

Eco Score N/D

Indisponível

Saúde

Ingredientes

56 Ingredientes

ts servings ntainer ng size (60ml) total fat 6g saturated fat 3g trans fat og cholesterol 30mg sodium 350mg 10 8% total carbohydrate dietary fiber og 15% total sugars <1g includes og added sug ries ving ents: water, cream, parmesan cheese (part-skim milk, cultures, salt, salt romano cheese (part-skim cow's milk, cultures, salt, enzymes), egg yolks, modified food starch, soybean oil, butter (cream, salt), c enzyme modified cheese paste (granular and parmesan cheese [milk, c yeast extract, dried onions, natural flavoring, water, sodium phosphate, enzymes), sodium phosphate, xanthan egg, milk, ell soup company, camden, nj, u,s,a, 08103-1701 gredients from corn, soy and sugar in this product come etically modified crops, for information ingredients, visit: whatsinmyfood,com by date on container before opening, promptly refrigerate after within 3 days, do not purchase if safety button is up, rinse jar , replace lid ? call us at 1-888-for-prego, www,prego,com er medium heat, stirring often, vitamin d omcg iron omg 10% 15% protein 1g 0% calcium 50mg 0% potassium 20mg glass jar how2recycle,info 0 5100 21221 - 91000102

Processamento

Nova 4

Alimentos ultraprocessados

Análise de ingredientes

Nenhum ingrediente contendo óleo de palma detectado

Nutrição

Nutri Score N/A

Indisponível

Fatores Nutricionais A cada 100g A cada 1/2 Porção
Frutas, vegetais, nozes e colza, nozes e azeites 0g 0g

Tamanho da porção: 100g

Meio Ambiente

Eco Score N/D

Indisponível

Nota Ecologica N/D

Informações

E-mail: contato@nutriprosaude.com.br